Nu är det nära!

Datum:

Tid:

Grand Slam 75 direkt på årspremiären annandag påsk! Dags för ny tävlingssäsong och ökat fokus direkt då Arena Hagmyrens tävlingssäsong rivstartar på annandag påsk.

På grund av lokala restriktioner och utvecklingen av smittspridningen i Norge, finns det en osäkerhet om norska travtävlingar kan avgöras som planerat den närmaste tiden.

Därför uppgraderas våra tävlingar 5 april till Grand Slam 75 och vi blir ensamma om att tävla i Sverige och får givetvis allt fokus denna dag.

Uppgraderingen innebär också att vi genomför ett lopp till, totalt nio, prispengarna höjs så att vi kör sju lopp med 35 000 kr i första pris (i stället för 20 000 kr - 22 000 kr).

Första loppet startar lite senare än tänkt, klockan 14:10. Dessutom ändras förutsättningarna för de aktiva i loppen en aning och några av loppen kommer köras med bilstart.

Det var även tänkt att trav skulle körts i Halmstad under annandag påsk men de tävlingarna flyttas till påskafton för att täcka upp mot norska Klosterskogen. Alltid detta tråkiga virus och även tråkigt för våra norska vänner.

Ingen publik vid våra travbanor ännu, men det känns ändå bra så till vida att vi kan genomföra tävlingar och trygga arbeten för så många. Vi kan känna oss stolta i Glada Hudik!
Allt fokus på oss och våra tävlingar på annandagen.

Tack till alla som gör det möjligt och ett särskilt tack till Bilmetro och Maserfrakt som finns med oss extra mycket under premiären, - det händer på Arena Hagmyren!

 

Programmet till dagens tävlingar hittar du här

Tillbaka