Årets höjdpunkt

Datum:

Tid:

V75, sol, bad, glass och en helt underbar sommar!

Just nu är det mycket varmt i Glada Hudik. Stränderna har många glada besökare som njuter av sol och bad. Barnens glada rop låter ikapp med alla plask. Glassen smälter så himla fort, det gäller att avnjuta den med särskild anpassad hastighet för att slippa kladdigt rinn.

Ja tiden den går som sagt fort när man har roligt. 
Nyss var det midsommar och nu står det inte på förrän vår årligen återkommande V75-dag skall avnjutas.

Lördag 31 juli är det nämligen dags och dit är det endast ett par veckor. 
Dagen då eliten möts och vi får avnjuta fin travsport tillsammans och återigen kan se travets giganter göra upp om segrarna i exempelvis Hagmyrens klassiska lopp E.J.s Guldsko, Stig Engbergs lopp, Stig H:s lopp och Erik Graléns Minne.

I skrivande stund (onsdag 14 juli) tar vi maximalt in 600 personer i publik, utöver de som besöker vår restaurang vilka räknas för sig. Vill man vara säker på en plats i publiken den sista juli så gäller det att boka sin biljett på tickster.com snarast. Precis som att äta glass under den stekheta julisolen, skyndsamt så den inte rinner en ur händerna.

Vi tackar dagens samarbetspartners Bilmetro, Fiberstaden, HSP Gripen, Holmen Iggesund, Hudiksvalls kommun, Maserfrakt, Staffare AB och T. Bodell Bygg AB och önskar dem och alla övriga såväl aktiva som publik, välkomna till en fantastisk dag på Arena Hagmyren och fortsatt trevlig sommar!

Grindarna öppnar 12:45.

Entré: 200 kr/person inkl. program, betalas via tickster.com (samma pris för alla åldrar, med hänvisning till FHM:s nuvarande max antal på 600 personer).

Fri parkering utanför grindarna och fri Drive In parkering.

PARKERING & CAMPING: På Drive In parkeringen finns begränsat antal platser för husvagnar/husbilar. De hänvisas för uppställning (under lördag 31/7) i mån av plats längst upp mot skogen/staketet. Campare, resterande husvagnar och husbilar hänvisas till gräsplan till höger om entrén.

Tillbaka