Ponnysäsongen är igång

Ponnytrav säsongen är här och våra framtida tränare och kuskar har tagit för sig rejält idag på Bergsåkers då det arrangerades en heldag för ponnytravarna. 

Emelinda Persson körde sitt första russlopp tillsammans med travskolans Lojsta Ozzy och resultatet blev en kanonfin seger på tiden 2.16,0g. Segern togs med två längder och detta var Ozzys första seger. Grattis till Emelinda och alla på travskolan! 
I samma lopp startade Silje Röste sin egentränade L.G:S Etromella och även de fick vara med på prispallen då de tog en fin tredjeplats. Senare under dagen blev ekipaget även tvåa på tiden 2.15,1g. Vilket betyder en rekordsänkning på nästan 10 (!) sekunder från deras senaste tävlingsdag i september 2018. Läckert! I detta lopp startade även Lojsta Ozzy för andra gången denna dag, men denna gång med Wilma Herranen. Denna gång blev det en tredjeplats på nytt rekord för Ozzy. Snyggt! 

Även Felicia Ling Kalander har skött vinterträningen av sin Tejas Pegasus bra. Rekordsänkning även här och en tredjeplats blev deras resultat. 

Tindra Olsson körde sin egna Gullsmyras Bonzit till en andraplats vilket också är deras första placering tillsammans på totalt fem försök. Snart kommer segern! 

Engla Paulsson gjorde andra start som ponnykusk tillsammans med travskolans Fullträff vilket räckte till en fin sjätteplats. 

Matilda Persson 

Tillbaka