Intervju med Mathias Andersson

Doctor Doxey Zenz och Mathias Andersson hade en fantastisk sommar 2018 med crescendot i V75-finalen på Åby i mitten av augusti. Då hade ”Doxey” lyckats med ett streck i programraden, alltså fem raka segrar. Nu är det vintern 2019/2020 och han är där igen. Överlägsen seger över 3160 m på Solvalla veckan innan jul och därefter en ren kross i Silverdivisionen på Romme i mellandagarna. Sedan var det åter dags för Silverdivisionen och 3 km på Bergsåker 11 januari. Då var ”Doxey” tapper i ledningen och slutade tvåa bakom en smygkörd Hawk Cliff.

På lördag är det ånyo Silverdivisionen som gäller och då sjätte spår över medeldistans.

 

Hej Mathias Andersson!

Hur går dina tankar kring Doctor Doxey Zenz denna vecka?

 Hej!

”Doxey” känns superfin. Det fanns några småminus inför Bergsåkersstarten och dom är borta nu. Så jag tror han kommer vara riktigt bra på lördag.

 Lycka till Mathias!

 Tack!

 

/I skrivande stund är Doctor Doxey Zenz favorit på spelformen V75 hos spelbolaget ATG, streckad till 27%. V75-finalerna avgörs på Solvalla 8 februari.
Mathias är nominerad till ”årets proffs” och Doctor Doxey Zenz ”årets äldre varmblod” när Hagmyren avhåller Travgala 15 februari i Travrestaurangen. (red hagmyren.se)
Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Tillbaka