Andra raka segern för Totti Garline

Andra raka  segern för fyraårige Totti Garline som fortsätter att övertyga. I sina första tolv starter utan seger har han imponerat i sina segrar och det blir intressant att följa hästens vidare utveckling. Ulf Ohlsson har varit kusk i de två segrarna och Totti Garline har varit ohotad från spets i de båda starterna. Segertid nya rekordet 14,5a/2140 via fina 12,8 sista 1000 och 25.000 kronor till Hudik Trotting AB i Hudiksvall med Magnus Wallin som uppfödare och tränare.
- Han var mycket fin när jag körde honom till seger i Rättvik i starten innan. Han har tidigare startat från dåliga utgångslägen och gjort det bra. Nu hade vi läge för att kunna ta spets igen och han kändes jättefin i sista sväng. Jag har kört honom i de två senaste starterna och det är en mycket fin travare, sade Ulf Ohlsson.

Magnus Wallin och Hudik Trotting AB har tidigare haft fina Penny Garline som på sina 27 starter vann 4 lopp och 4 andrapris och tjänade 506.000 kronor. Hon var fyra i Breeder´s Crown 2012 i Eskilstuna där hon tjänade 120.000 kronor. Vinnare var Fascination! 2013 vann hon ett försök till Diamantstoet på Solänget och 100.000 kronor. Hon har i år en avkomma med Readly Express som far. Totti Garline har visat en härlig utveckling och han kan kanske ta upp kampen som bästa häst för Magnus Wallin och Hudik Trotting AB.
J-E GUSTAFSSON

Tillbaka