Sponsorträff 18 maj

På torsdagskvällen träffades ett glatt gäng företagare och andra av Hagmyrens samarbetspartners, för information, diskussion och trevlig samvaro på Arena Hagmyren.

Vi började med att Ponnyklubben med elever och hästar visade sina färdigheter, Lennart Wilhelmsson guidade sedan gänget runt på stallbacken där vi fick träffa proffskusken Mathias Andersson som bjöd den som vågade på en tur i dubbelsulky – Ola Sjöström från HNA tvekade inte, utan drog iväg på banan med häst och kusk i en väldig fart!

Efter detta var det dags för visning av det nya gäststallet, ett imponerande bygge med 40 dagboxar, promenaden gick vidare till Travskolan där vi fick veta mer om verksamheten, som utbildar barn, vuxna, funktionshindrade och även ordnar jippon i samband med såväl svensexor, möhippor och företagsjippon.

Nu begav vi oss till travrestaurangen och Järvsöfaks Lounge, där Annica Lönn-Frank serverade en fantastisk buffé som vi avnjöt samtidigt som Lennart berättade om ”förnyelsen” av Arena Hagmyren, vad som hänt efter uppbrottet från Trav Gävleborg och en del av vad som kommer att hända framöver. Vi fick också bra information av representanter från SMK Hälsinge om bygget av den nya Motorbanan på innerplan. Vi ser med spänning fram emot kommande tävlingar!

Efter nästan tre timmar avslutade vi träffen med kaffe och en tårtbit och var överens om att Arena Hagmyren nu och i framtiden har mycket att erbjuda, med allt ifrån trav, motorsport, marknader, loppisar, företagsmässor, kundevents och möten mellan människor!